Vahemere köök

Oliiviõli, värsked puu- ja köögiviljad, pasta, mereannid, maitsetaimed – Vahemere köök on tervislik ja viib keele alla. Valida on arvukate tavernade vahel kaldal või nautida Vahemere kööki otse katamaraani kambüüsist.
Read More

Purjetamishooaeg Kreekas

Purjetamishooaeg algab Kreekas aprilli alguses ja lõppeb novembri algusega. Kõrghooaeg on juuli viimasest nädalast kuni septembri esimese nädalani. Kui on kavas südasuvel purjetada, tuleb arvesse võtta järgmist: Kõige rohkem koormatud piirkonnad on Corfu, Lefkasi ja Saroniki piirkonnas. Väga palju turiste on populaarsetel saartel nagu Mükonos, Ios, Santorini, Kos, Rhodos, ...
Read More

Seilamine Kreekas

Kükaadid ja Dodakaneesid on mõlemad ideaalsed saarestikud mõnusaks purjetamiseks. Saari, sadamaid ja ankrukohti on sadu ja alati saab valida jõukohase päevateekonna.  Eelmise sügise viimasel Küklaadide ring olid peatuskohad näiteks: Rafina - Paros - Mykonos    
Read More